пʼятницю, 16 квітня 2021 р.

 

Шануємо традиції Ліцею!
       Студентське життя – це незабутні роки, які залишають назавжди свій слід у серці кожного здобувача освіти. Студентське життя  - час, який ті, хто його пережив, згадують як один із найяскравіших і насиченіших періодів у своєму житті.

Чи часто ми замислюємось над тим, яке значення має для нас той куточок, де ми народилися і виросли, де ми навчаємось і працюємо?! Кожна свідома особистість намагається залишити хоч якийсь слід по собі для майбутніх поколінь.

Запровадивши традицію  і посадивши перше дерево на Алеї випускників здобувачі освіти Ліцею вірили, що ця ідея  матиме своє продовження. Посадка дерев – це синонім зародження життя.

Традиції дають здобувачам освіти можливість згуртуватися, розважитися і робити те, чого в звичайному житті вони собі не дозволяють.

Продовжуючи славну традицію випускників минулих років на Алеї  з’явилися  тендітні молоді саджанці.

Сади­ли дерева на Алеї випускників дотримуючись карантинних обмежень.

 За активною роботою непомітно сплинув час та звичайні саджанці перетворилися на маленькі дерева з величезним покликанням - дарувати людям цілюще повітря, відпочинок та гарний настрій.

Приємно доглядати і милуватися, як підростають молоді деревця, адже пройдуть роки і зашумять буйними вітами стрункі дерева,  зацвіте яблуневий сад.. 

Хочемо, щоб усі бачили та відчували красу природи біля нашого Ліцею. 

Щиро бажаємо випускникам, щоб все інше у житті їм вдавалося так же легко і з піднесеним настроєм.

Все, що нас оточує має незабутню історію, тож творімо її разом!







Немає коментарів:

Дописати коментар